za 25 november 2017

(Blad)opruimdag

Dorpskerk
 9.30

Als het blad van de bomen af is ligt dat op de grond, ook naast de kerk. Niet een plek waar het de hele winter kan blijven liggen, daarom houden we in november een (blad)opruimdag. Er wordt gezorgd voor koffie met cake. Datum: zaterdag 25 november. We beginnen om 9:30 met koffie en werkoverleg. We hebben al een trekker met grote kar en chauffeur voor het afvoeren, we hebben nog nodig: blazers, vegers, harkers, cateraars, kijkers, ... Vele handen maken licht werk. Ook iemand zonder hoogtevrees is welkom om het blad uit de dakgoten te halen. Graag melden bij Jan van het Hof, (via vhhofj@gmail.com, 06-26766360 of (0592)-261126), bij kerkenraadsleden of via de scriba's.

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari