ma 16 februari 2015

Bezinningsmoment

Dorpskerk
 19.30  - 20.30

Bezinningsmoment over de schriftlezingen en het preekonderwerp voor de kerkdiensten op zondag 22 februari (eerste zondag 40-dagentijd) in de Dorpskerk van Gieten en de kerk van Gasselte.
In de week voor de veertigdagentijd begint willen we ons met elkaar buigen over de tekst die op het rooster staat voor de eerste zondag van de Veertigdagen.  Samen luisteren we naar de teksten en lezen die zorgvuldig. Vervolgens gaan we erover in gesprek. De opmerkingen en vragen worden verwerkt in de preek die ds. Jan Vaessen in Gasselte zal houden en ds. Janneke Middeljans in Gieten. Het is een bijzondere manier om op deze manier de rust te nemen om je in de tekst te verdiepen en je te bezinnen op de betekenis ervan voor vandaag.

Vervoer vanuit Gasselte:
mochten er mensen zijn vanuit Gasselte die graag mee willen doen maar problemen hebben met het vervoer, dan kan er voor vervoer worden gezorgd. Bij opgave dit aangeven.

Kerkdienst 24 januari

Online dienst 24 januari

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari