ma 16 februari 2015

Bezinningsmoment

Dorpskerk
 19.30  - 20.30

Bezinningsmoment over de schriftlezingen en het preekonderwerp voor de kerkdiensten op zondag 22 februari (eerste zondag 40-dagentijd) in de Dorpskerk van Gieten en de kerk van Gasselte.
In de week voor de veertigdagentijd begint willen we ons met elkaar buigen over de tekst die op het rooster staat voor de eerste zondag van de Veertigdagen.  Samen luisteren we naar de teksten en lezen die zorgvuldig. Vervolgens gaan we erover in gesprek. De opmerkingen en vragen worden verwerkt in de preek die ds. Jan Vaessen in Gasselte zal houden en ds. Janneke Middeljans in Gieten. Het is een bijzondere manier om op deze manier de rust te nemen om je in de tekst te verdiepen en je te bezinnen op de betekenis ervan voor vandaag.

Vervoer vanuit Gasselte:
mochten er mensen zijn vanuit Gasselte die graag mee willen doen maar problemen hebben met het vervoer, dan kan er voor vervoer worden gezorgd. Bij opgave dit aangeven.

BEMOEDIGING 12 juli

'Wat zou het goed zijn'

Namens de kerkenraad

COLLECTE VOEDSELBANK

Vuur van mijn ziel
Wordt wakker
Blijf branden
In naam van Jezus
In naam van God

Het goede te doen
Het kwade te laten

Inspireer me
Motiveer me
Vurig te leven
In naam van Jezus
In naam van God

Janine Knol

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!