zo 15 maart 2015

Dorpskerk
Prijs:
 10 euro, incl. koffie/thee

Op zondag 15 maart 2015 geeft het Byzantijnskoor Drenthe een optreden in de Dorpskerk Gieten. Aanvang: 15.00 uur. Entreeprijs: € 10,00 p.p. (incl. koffie/thee in de pauze).

Het Byzantijnskoor Drenthe treedt regelmatig op in onze provincie maar ook daarbuiten. De afgelopen jaren heeft het koor reeds meerdere malen een fantastisch concert gegeven in de Dorpskerk van Gieten. De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten is dan ook blij het koor wederom te mogen verwelkomen. Ditmaal met hun 'nieuwe' dirigente Julia Zaytseva uit Kazan (Rusland), die in Groningen haar studie piano, zang en koordirectie heeft voortgezet.

Kom op zondag 15 maart luisteren en laat u verrassen door de mystieke geluiden van Byzantijnse liturgische gezangen en volksliederen uit meerdere Oost-Europese landen en Kozakkenliederen. Maak ook uw vrienden, familie en bekenden enthousiast en neem ze mee naar dit bijzondere concert.

Kaartverkoop bij: Bruna en Primera te Gieten.
En, indien tijdens de voorverkoop niet uitverkocht, op zondag 15 maart vanaf 14.30 uur in de Dorpskerk.

Meer informatie over het Byzantijnskoor vindt u op: www.byzantijnskoor-drenthe.nl.

Graag tot dan!

De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari