zo 15 maart 2015

Dorpskerk
Prijs:
 10 euro, incl. koffie/thee

Op zondag 15 maart 2015 geeft het Byzantijnskoor Drenthe een optreden in de Dorpskerk Gieten. Aanvang: 15.00 uur. Entreeprijs: € 10,00 p.p. (incl. koffie/thee in de pauze).

Het Byzantijnskoor Drenthe treedt regelmatig op in onze provincie maar ook daarbuiten. De afgelopen jaren heeft het koor reeds meerdere malen een fantastisch concert gegeven in de Dorpskerk van Gieten. De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten is dan ook blij het koor wederom te mogen verwelkomen. Ditmaal met hun 'nieuwe' dirigente Julia Zaytseva uit Kazan (Rusland), die in Groningen haar studie piano, zang en koordirectie heeft voortgezet.

Kom op zondag 15 maart luisteren en laat u verrassen door de mystieke geluiden van Byzantijnse liturgische gezangen en volksliederen uit meerdere Oost-Europese landen en Kozakkenliederen. Maak ook uw vrienden, familie en bekenden enthousiast en neem ze mee naar dit bijzondere concert.

Kaartverkoop bij: Bruna en Primera te Gieten.
En, indien tijdens de voorverkoop niet uitverkocht, op zondag 15 maart vanaf 14.30 uur in de Dorpskerk.

Meer informatie over het Byzantijnskoor vindt u op: www.byzantijnskoor-drenthe.nl.

Graag tot dan!

De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten

Eredienst Dorpskerk
datum en tijdstip 20-10-2019 om 9.30

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-10-2019 om 09.30

Lezing "De kerk als veilige ruimte"
datum en tijdstip 24-10-2019 om 20.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 25-10-2019 om 19.00

Woord- en Communieviering
datum en tijdstip 26-10-2019 om 19.00

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!