zo 11 november 2018

Concert IN EXTREMO Con Anima Groningen

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 12,50 euro (incl. koffie/thee)

Het kamerkoor Con Anima bezingt op 11 november de liefde in al haar emoties. Hunkerende liefde, intens verdriet en haat. Liefde! Zo vaak al bezongen en toch steeds opnieuw inspiratiebron. Liefde, die krachtige drijfveer, te vinden in barmhartigheid, in vriendschap en vertrouwen. Is daarentegen de liefde verloren gegaan of onbereikbaar, dan komen wanhoop, jaloezie en zelfs haat tevoorschijn. Liggen deze uitersten lijnrecht tegenover elkaar? Of lijken ze elkaar haast te raken? Hierover gaat IN EXTREMO.

De Muziek van Claudio Monteverdi staat centraal in het theatraal vormgegeven concert dat door het Ubi Caritas omlijst wordt. Standards verbinden de oude muziek met de vorige eeuw. Een concert dat buiten de gebaande paden gaat.

Kaarten zijn te koop bij Primera Gieten of te reserveren via reserverenmonteverdi@hotmail.com

Wij hopen u te ontmoeten op 11 november tijdens het concert.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021