zo 9 november 2014

Concert Ferontès Charmata

14.30

GIETEN – Gospelkoor Ferontés Charmata bestaat dit jaar 40 jaar. Dit wordt gevierd met 2 jubileumconcerten in de dorpskerk te Gieten op zondag 9 november. Zondagmiddag begint het concert om 14.30 uur en ‘s avonds wordt begonnen om 19.30 uur. Kaarten (à 7,50 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera in Gieten. Of per mail: j.b.lammers@planet.nl.

Voor deze gelegenheid doen diverse projectleden mee. De eigen leden zullen liederen ten gehore brengen van vroeger en nu. Na de pauze worden, samen met de projectleden, U2 nummers gezongen. Het koor wordt geleid door dirigente Maartje Aalderink uit Groningen.

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari