za 30 mei 2015

Dorpskerk
Prijs:
 voorverkoop 17,50, aan de deur 19,50 euro incl. koffie/thee

Het Maxim Kowalew Don Kozakkenkoor geeft op zaterdag 30 mei om 19.30 uur i.k.v. haar Europa-tournee “Ik bid tot de macht der liefde” 2015/2016 een concert in de Dorpskerk van Gieten.

Het koor brengt deze avond Russisch-Orthodoxe kerkliederen, volksliederen en ballades ten gehore. Het sacrale deel van het programma richt zich naar de tijd van het jaar. Ook titels als “Abendglocken”, “Stenka Rasin”, “Suliko” en “Marusja” passeren de revu.

Binnen de traditie van de grote oude Kozakkenkoren blinkt dit koor vooral uit in zijn discipline ”Zingend te bidden en biddend te zingen”, wat mede te danken is aan koorleider Maxim Kowalew. Koorzang en solisten in een voortdurende stemmenwisseling, de diepte van de baszangers, het steunende koor, van bariton tot de top van de tenorzangers: “Uit de diepte van de Russische ziel”.

Kaartverkoop
Winkels: Bruna en Primera Gieten
Internet: www.yourticketprovider.nl
Toegangsprijzen in de voorverkoop € 17,50.
En indien van te voren nog niet uitverkocht 's avonds vanaf 19.00 uur voor € 19,50 te koop in de kerk.

U bent er deze avond toch ook weer bij!

Met vriendelijke groet,

De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten
Annerie de Gier, Carin Rus, Ger Hoekstra, Ina Bosman, Janine Knol en Thea Jochemsen.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021