za 27 juni 2015

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 8,00 incl. koffie/thee

Op zaterdagavond 27 juni verzorgt het in Haarlem maar al te bekende kamerkoor Picantum in samenwerking met popkoor Notes & Quotes uit Gieterveen een eenmalig optreden in de dorpskerk aan de Brink in Gieten. Het koor is op uitnodiging een weekend in Drente.

Picantum zingt 19e en 20e eeuws repertoire (Debussy, G.Holst, Hindemith, maar ook de Comedian Harmonists) en zoekt daarbij de randen van het repertoire op. Notes & Quotes zingt Anouk (Birds), Fun (SomeNights), Pharrell Williams (Happy), met daarnaast enkele “gouden ouden” hits. Beide koren sluiten het concert vervolgens af met een gezamenlijk nummer.

Picantum heeft een jarenlange staat van dienst, en staat sinds 2012 o.l.v. Tamir Chasson. Notes & Quotes, opgericht in 2012, staat o.l.v. Piet Roelofsen. Door het beurtelings optreden van de koren staat deze avond garant voor een uiterst gevarieerd concert. POP MEETS…CLASSIC!

Kaarten á 8 euro incl. koffie\thee te verkrijgen bij Primera in Gieten, bij de kerk voor aanvang of via 023 – 78 51 226.

www.popkoornotesandquotes.nl

27 juni: concert om 20.00 uur, zaal open/kassa vanaf 19.30 uur.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021