donderdag 26 mei 2022 t/m maandag 6 juni 2022

Feest van de Geest

Dorpskerk Gieten + Witte Kerkje Gasselte

Donderdag 26 mei tot en met maandag 6 juni 2022 in de kerk, Gasselte en Gieten.

Eens in de twee jaar vindt in de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren het landelijke kerk- en kunstevenement Feest van de Geest plaats. Vanwege corona was dit voor het laatst in 2018, maar nu kan het weer doorgaan en zal het tiende Feest van de Geest plaatsvinden.

Professionele kunstenaars exposeren nieuw gemaakt werk naar aanleiding van het thema: 'In Vuur en Vlam'. Ze zijn daarbij geïnspireerd door de verbintenis van het Pinksterfeest en de architectuur van het kerkgebouw.

In de regio Groningen / Noord Drenthe doen 25 kerken en 29 kunstenaars mee, waaronder de Dorpskerk in Gieten en het Witte Kerkje in Gasselte. In de Gieten exposeert Huib van der Stelt, in Gasselte Gosse Koopmans. De kerken zijn open van 13.00-17.00 uur op 26, 28 en 29 mei en van 4 t/m 6 juni.

Alle info over Feest van de Geest vindt u op de website www.feestvandegeest.nl en op de Facebookpagina: Feest van de Geest Groningen / Noord Drenthe

datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 16-10-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

-----------------------------------------------------------------------------------------