HARTVERWARMENDE KERSTMARKT HARTVERWARMENDE KERSTMARKT
Zaterdag 15 december jl. was het weer een gezellige drukte in de Dorpskerk tijdens de kerstmarkt. Een geweldig saamhorigheidsgevoel, veel lofuitingen over de aankleding van de kerk en ook de muzikale aankleding werd weer zeer gewaardeerd.

De kerstmarkt heeft ruim 2.000 euro opgebracht. Het gehele bedrag komt ten goede aan de nieuwe inrichting van de buitenruimte van de Dorpskerk.

Wij willen via deze weg nogmaals alle vrijwilligers, een ieder die deze dag muzikaal heeft opgeluisterd en uiteraard de bezoekers bedanken, die samen met ons deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Hopelijk kunnen we u 14 december 2019 weer net zo'n hartverwarmende kerstmarkt aanbieden.

Met vriendelijke groet,
Commissie Kerstmarkt

Kerkdienst 24 januari

Online dienst 24 januari

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari