za 18 januari 2020 t/m zaterdag 1 februari 2020

Kerkbalans 2020 ‘Geef voor je kerk’

In de maand januari 2020 gaat de actie Kerkbalans weer van start. Het thema is evenals voorgaande jaren: ‘Geef voor je kerk’.

Gemeenteleden krijgen in de periode van zaterdag 18 tot zaterdag 25 januari 2020 een brief met het verzoek om een bijdrage.

De kerk krijgt, zoals u weet, geen subsidies en is dus volledig afhankelijk van de financiële bijdragen van betrokken kerkleden, van mensen zoals u. Is de kerk voor u ook een plek om uw geloof in God te delen en vind u het belangrijk dat de kerk van waarde blijft voor u als leden en voor de plaatselijke samenleving? Doe dan mee aan Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in.

In de week van 25 januari tot 1 februari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen.

De gezamenlijke vrijwilligers leveren de opgehaalde formulieren op maandagavond 3 februari tussen 18:00 en 20:30 uur in de Dorpskerk in. Als belangstellende bent u dan ook van harte welkom om, onder het genot van een kop koffie, de gang van zaken te volgen. De toegezegde bijdragen worden bij elkaar opgeteld en de voorlopige stand van de toezeggingen wordt bekendgemaakt.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021