zaterdag 18 januari 2020 t/m zaterdag 1 februari 2020

Kerkbalans 2020 ‘Geef voor je kerk’

In de maand januari 2020 gaat de actie Kerkbalans weer van start. Het thema is evenals voorgaande jaren: ‘Geef voor je kerk’.

Gemeenteleden krijgen in de periode van zaterdag 18 tot zaterdag 25 januari 2020 een brief met het verzoek om een bijdrage.

De kerk krijgt, zoals u weet, geen subsidies en is dus volledig afhankelijk van de financiële bijdragen van betrokken kerkleden, van mensen zoals u. Is de kerk voor u ook een plek om uw geloof in God te delen en vind u het belangrijk dat de kerk van waarde blijft voor u als leden en voor de plaatselijke samenleving? Doe dan mee aan Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in.

In de week van 25 januari tot 1 februari komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen.

De gezamenlijke vrijwilligers leveren de opgehaalde formulieren op maandagavond 3 februari tussen 18:00 en 20:30 uur in de Dorpskerk in. Als belangstellende bent u dan ook van harte welkom om, onder het genot van een kop koffie, de gang van zaken te volgen. De toegezegde bijdragen worden bij elkaar opgeteld en de voorlopige stand van de toezeggingen wordt bekendgemaakt.

datum en tijdstip 25-04-2021 om 9.30

Kerkdienst 11 april

Online dienst 11 april
(rechtstreekse uitzending
om 9.30 uur)

Kerkdienst Pasen

Online dienst 4 april

Kerkdienst Goede Vrijdag

Online dienst 2 april

Kerkdienst Witte Donderdag

Online dienst 1 april

Kerkdienst Palmpasen

Online dienst 28 maart

Kerkdienst 21 maart

Online dienst 21 maart

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?