zo 13 december 2020

Kerstconcert Roon Staal (uitverkocht)

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 17,50

De Culturele Commissie Dorpskerk Gieten organiseert in samenwerking met Roon Staal een kerstconcert, aangepast aan de Corona situatie. Een mooie manier om met een kleine groep te genieten van mooie kerstmuziek in deze bijzondere tijd. Er zijn 2 concerten op de middag en 2 extra concerten op de avond. Aanvangstijden zijn 14.00, 16.00, 19.00 en 21.00 uur.

Zanger-pianist Roon Staal maakt er een bijzonder kerstconcert van. Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger"en "The Holy City". Ook "Pie Jesu" staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte. Ook songs van zijn nieuwe kerstalbum Christmasalbum 2 welke op dit moment wordt opgenomen zullen ten gehore worden gebracht. Het concert te Gieten is een van 14 concerten in de Kerst Tour 2020.

Zondag 13 december a.s., om 14.00, 16.00, 19.00 en 21.00 uur, de kerk is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Aanmelding vooraf, middels het reserveren van kaarten, is noodzakelijk. Het reserveren van kaarten kan op www.roonstaal.com of via telefoonnummer 06 30 02 59 92.

U bent van harte welkom!

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021