KERSTSTALLEN EN KERSTFIGUREN KERSTSTALLEN EN KERSTFIGUREN
Helpt  u  ook mee  om kerstfiguren of misschien  wel  een  complete  kerststal te  maken?  Dit mag uiteraard ook met een aantal mensen  samen.  Er kan gehaakt,  gebreid,  getimmerd  of  gekleid  worden.  Of  wat  u  verder  nog kunt  bedenken.  We verzamelen patronen  en voorbeelden  die in  de  kerk  worden gelegd ter inspiratie.

Bent u zelf niet zo creatief, maar wilt u wel graag een bijdrage leveren? Wol, garen, (halve)wasknijpers en andere materialen (in overleg) zijn ook welkom! Net als kerststallen/-figuren waar u graag vanaf wilt en nog verkoopbaar zijn.

De  resultaten  van  deze  actie  worden  op  de  Kerstmarkt  verkocht (opbrengst is voor de nieuwbouw bij de kerk). Dus u hebt tot  begin  december  tijd om  hier  aan  te werken/bij te dragen.

Tafelgesprekken (jongerengroep)
datum en tijdstip 01-12-2022 om 19.45

Eredienst: Tweede advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 10.00

Koffieochtend
datum en tijdstip 08-12-2022 om 09.30

Adventkalender

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

--------------------------------