zondag 20 maart 2022

Geannuleerd: Meditatieve, einde winter/begin lente, wandeling

Dorpskerk Gieten

Koffie/thee, wandeling en aansluitend soep met een broodje.

Een meditatieve wandeling is wandelen met aandacht. Een wandeling die ontspanning en verdieping geeft. Ieder krijgt een korte tekst mee waarover je eerst zelf kunt nadenken en vervolgens met een medewandelaar over in gesprek kunt gaan. De route voert langs mooie paden in de omgeving van Gieten. Het genieten van de mooie natuur geeft op zichzelf al rust en verdieping. De wandeling duurt ongeveer een uur. Wie niet wandelt maar wel graag wil mee-eten is van harte uitgenodigd om te komen “theedrinken” en eten.

Opgave
U kunt zich hiervoor opgeven bij Marchien van het Hof.

Happen en Stappen met een verhaal

Waarschijnlijk op een avond in mei 2022, Gieten.

Dit onderdeel is nog een verrassing. Rond april hoort u hier, via Kerkblad en Nieuwsbrief, meer over. In de planning is dit op een avond in mei.

Opgave
U kunt zich hiervoor opgeven bij Marchien van het Hof.

datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 16-10-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

-----------------------------------------------------------------------------------------