zo 22 april 2018

Meezingconcert Duo "Painted Pictures"

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 5 euro

I.k.v. Gekleurd Grijs Festival  Evergreens uit de jaren vijftig, luister en zing mee! A-Meezing Fifties Houdt u ook zo van zingen? Dan is dit concert iets voor u! Het duo ‘Painted Pictures’ (piano en zang) brengt een repertoire aan easy listening nummers uit de jaren vijftig. Behalve luisteren mag u ook meezingen met deze evergreens. Denk hierbij aan: Over the rainbow (Judy Garland), Summertime (uit Porgy and Bess), Moon River (Audry Hepburn), Secret Love (Doris Day), Smile (Nat King Cole), Can’t help falling in love (Elvis Presley) en nog veel meer. Krijgt u al zin om mee te zingen? De teksten liggen voor u klaar. Kom en zing mee!

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari