MET VEREENDE KRACHT IS HET ZO GEBEURD MET VEREENDE KRACHT IS HET ZO GEBEURD

Op 24 november werden door een tiental gemeenteleden de handen flink uit de mouwen gestoken bij de Dorpskerk. De grote platte wagen van Lammert Hollander werd twee keer flink volgestampt met blad afgevoerd. Een ochtendje hard werken en het karwei was weer klaar.

Ondertussen kwamen de mooie verhalen los. Zo blijkt destijds bij de restauratie van het muurtje aan de achterzijde van het perceel, door de heren die deze klus op zich hadden genomen, een pot met kleingeld in het muurtje gemetseld te zijn. Weet wel: “Je hoeft er niet naar te gaan zoeken: deze o.a. stuivers, zijn geen stuiver meer waard!” Daarbij komt nog dat de eigenaars bekend zijn, want zij hebben ook hun namen achtergelaten.

Moderamen
datum en tijdstip 04-07-2022 om 19.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 06-07-2022 om 13.30

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 12-07-2022 om 19.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.