zaterdag 11 september 2021

Open Monumentendag met expositie

10.00  - 17.00

Tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 11 september is er in de Dorpskerk van Gieten een expositie te zien van beelden in natuursteen en brons en van schilderijen. De kunstwerken zijn gemaakt door Ria Tönis, beeldhouwer en kunstschilder uit Gieten.

Ria begon met beeldhouwen in 2008. Zij heeft een voorkeur voor het maken van gestileerde beelden, met natuurlijke organische vormen. Brons, Belgisch hardsteen, marmer, albast serpentijn, maar ook hout en brokken steen bewerkt ze tot beelden.

In haar schilderijen probeert Ria vooral sfeer en beleving over te brengen. Haar schilderijen zijn veelal figuratief en impressionistisch met heldere vrolijke kleuren. In haar woonplaats Gieten beschikt ze over een eigen atelier en werkplaats voor haar beelden en schilderijen.

De Culturele Commissie van de Dorpskerk Gieten en de kunstenaar heten u van harte welkom op zaterdag 11 september, de kerk is open van 10 tot 17 uur. De toegang is gratis.

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00

datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00

datum en tijdstip 13-02-2022 om 10.00

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.