OOSTERMOER DORPSKERK OOSTERMOER DORPSKERK

VOORBEREIDINGEN OOSTERMOER IN VOLLE GANG VOORBEREIDINGEN OOSTERMOER IN VOLLE GANG
Er is weer zeer enthousiast gebreid door vele dames. De grootste uitdaging was om deze breiwerken uiteindelijk om de stam van de grote beuk naast de Dorpskerk te hangen. Het was dan ook een ochtendje hard zwoegen en balanseren op ladders. Het resultaat is er inmiddels wel naar: het saaie anti-zonnebrandverband om de beuk is flink opgevrolijkt.

In de "werkschuur van de Dorpskerk" is ook fijn geklust.

Maandagmiddag 15 juli zal ook hiervan het eindresultaat rond de Dorpskerk te zien zijn.

TAFELGESPREKKEN TAFELGESPREKKEN
Ben je tussen de twintig en veertig dan nodigen we jou van harte uit om mee te komen praten aan tafel. Een keer in de maand komen we samen om vanuit een Bijbelverhaal te kijken naar ons dagelijks leven. Wat kun je ermee, wat heb je eraan, wat zegt dit jou – dat zijn de leidende vragen.

We praten rond de tafel in de consistorie van de Dorpskerk of bij één van de deelnemers thuis. De gesprekken worden geleid door ds. Janneke Middeljans

Wil je graag meedoen, neem dan contact op met Janneke Middeljans

KOFFIEOCHTENDEN KOFFIEOCHTENDEN

Iedere tweede en vierde donderdag van de maand staat tussen 9.30 en 11.00 uur de koffie en thee klaar in de Dorpskerk van Gieten.
Iedereen, die zin heeft om samen met anderen koffie te drinken/elkaar te ontmoeten, is van harte welkom.

Ds. J. Middeljans zal, indien mogelijk, hierbij ook aanwezig zijn. Het is een inloop dus u kunt zelf het tijdstip kiezen om binnen te lopen.

CULTURELE COMMISSIE DORPSKERK GIETEN CULTURELE COMMISSIE DORPSKERK GIETEN
Sinds 2012 organiseert de Culturele Commissie Dorpskerk Gieten culturele activiteiten in de Dorpskerk.

Ieder jaar is het weer een mooie uitdaging om een gevarieerd programma aan te kunnen bieden. Het aanbod van de commissie is, naast de overige activiteiten, te vinden in de activiteitenkalender.

Wilt u gebruik maken van de Dorpskerk voor een culturele activiteit?
Mail dan naar: Culturele Commissie

CANTORIJ CANTORIJ

Op 27 februari 2013 zijn we van start gegaan met een cantorij. De cantorij is bedoeld als ondersteuning voor het zingen van de minder of onbekende liederen van het nieuwe liedboek tijdens de dienst.

Er wordt één keer in de 14 dagen gereperteerd in de Dorpskerk. Éénmaal in de maand zingen we tijdens de dienst om het ingestudeerde lied samen met de gemeente te oefenen.

Wil je meezingen in de cantorij, geef je dan op bij Tiny Dokter (0592) 26 39 93 of tddokter. Iedereen is welkom.

Kerkenpad 2019
datum en tijdstip 17-07-2019 om 10.00

Optreden Daphne Ensemble
datum en tijdstip 17-07-2019 om 10.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 19-07-2019 om 19.00

Opendeurdienst Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 9.30

Optreden Huiskamerorkest Bajaf
datum en tijdstip 24-07-2019 om 14.00

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!