za 7 juni 2014

Pinkster-inzameling voedselbank

Dorpskerk Gieten
 10.00  - 12.00

De kerken van Gieten hebben een brandbrief van de  Voedselbank Aa en Hunze ontvangen. Door het vertrek van het distributiecentrum van C1000 uit Gieten is er een sterke terugloop van aanvoer van levensmiddelen. De kerken hebben daarom hun handen in één geslagen en organiseren een extra inzameling tijdens het Pinksterweekend. Wij vragen u massaal gehoor te geven aan de noodkreet van de Voedselbank.

De actie
Op zaterdag 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur  is er  in de Dorpskerk Gieten een inzameling voor de Voedselbank Aa en Hunze. Een ieder die voedingsmiddelen, die niet gekoeld hoeven te worden, ter beschikking wil stellen, kan deze zaterdagochtend inbrengen in de kerk aan de Brink te Gieten. Voor een kop koffie wordt gezorgd.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn de goederen te brengen, dan kunt u dit nog doen voor aanvang van de Pinksterdiensten in de Bethlehemkerk (Schoolstraat 23) en Dorpskerk (Brink 8) op zondag 8 juni. De diensten beginnen om 9.30 uur en de kerken zijn open vanaf 8.30 uur.

Indien u zelf niet de mogelijkheid heeft om de voedingsmiddelen te brengen, dan kunnen wij ze ook bij u komen ophalen. Wij vragen u dan om op vrijdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur te bellen naar (0592) 26 23 76.

Koffieochtend
datum en tijdstip 12-12-2019 om 09.30

KERSTMIDDAG ZONNEBLOEM
datum en tijdstip 13-12-2019 om 14.00

Kerstmarkt in de Bethlehemkerk
datum en tijdstip 14-12-2019 om 10.00

Eredienst Bethlehemkerk, Derde Advent
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 20-12-2019 om 19.00

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!