za 7 juni 2014

Pinkster-inzameling voedselbank

Dorpskerk Gieten
 10.00  - 12.00

De kerken van Gieten hebben een brandbrief van de  Voedselbank Aa en Hunze ontvangen. Door het vertrek van het distributiecentrum van C1000 uit Gieten is er een sterke terugloop van aanvoer van levensmiddelen. De kerken hebben daarom hun handen in één geslagen en organiseren een extra inzameling tijdens het Pinksterweekend. Wij vragen u massaal gehoor te geven aan de noodkreet van de Voedselbank.

De actie
Op zaterdag 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur  is er  in de Dorpskerk Gieten een inzameling voor de Voedselbank Aa en Hunze. Een ieder die voedingsmiddelen, die niet gekoeld hoeven te worden, ter beschikking wil stellen, kan deze zaterdagochtend inbrengen in de kerk aan de Brink te Gieten. Voor een kop koffie wordt gezorgd.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn de goederen te brengen, dan kunt u dit nog doen voor aanvang van de Pinksterdiensten in de Bethlehemkerk (Schoolstraat 23) en Dorpskerk (Brink 8) op zondag 8 juni. De diensten beginnen om 9.30 uur en de kerken zijn open vanaf 8.30 uur.

Indien u zelf niet de mogelijkheid heeft om de voedingsmiddelen te brengen, dan kunnen wij ze ook bij u komen ophalen. Wij vragen u dan om op vrijdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur te bellen naar (0592) 26 23 76.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021