Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Gieten
 
 

vr 27 september 2019 t/m donderdag 10 oktober 2019

RaboClub Suport


De Protestantse Gemeente Gieten doet dit jaar, in de categorie ‘Leefbaarheid’, ook mee aan Rabo ClubSupport, met als bestedingsdoel inrichting uitbreiding Dorpskerk.

Ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/ en breng je stemmen uit. Je moet alle 5 de stemmen uitbrengen met je persoonlijke code, anders zijn je stemmen niet geldig. Zet dus 2 stemmen in op Protestantse Gemeente Gieten en verdeel de andere 3 over andere goede doelen!


De omschrijving van het bestedingsdoel:
Eind dit jaar wordt er een uitbreiding aan de Dorpskerk gerealiseerd die de Protestantse Gemeente Gieten zelf financiert. Voor de inrichting van de keuken en de binnentuin, het zorgen voor een goede toiletvoorziening en het realiseren van voortreffelijke toegankelijkheid wensen wij geld te werven. Het gaat erom dat het gebouw een gastvrije, uitnodigende, comfortabele uitstraling zal krijgen en voor alle leeftijden aantrekkelijk zal worden.

Als lid van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe kun je vanaf vrijdag 27 september tot en met donderdag 10 oktober 2019 stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van die Rabobank en heb je wel een rekening bij de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je alsnog je stem uit kunt brengen. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Het bedrag dat wordt uitgekeerd aan de vereniging of stichting is afhankelijk van het aantal stemmen dat een vereniging of stichting krijgt en het beschikbaar coöperatief dividend van de lokale Rabobank, in ons geval dus van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Wij roepen u allen, voor zover u lid bent van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe, op 2 stemmen op de  Protestantse Gemeente Gieten uit te brengen en in familie-, vrienden- en kennissenkring de deelname van onze gemeente onder de aandacht te brengen.

terug
 


 
 
 
Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari
 
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

 
Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari
 
Kerkdienst 3 januari

Online dienst 3 januari
 
Lichtpuntjes

 
Wij doen mee!

Al zijn er weinig met wie we nu samen komen,
onze gedachten zijn bij velen.

We steken een kaars aan voor alle mensen om het vol te houden.
We bidden en zingen in ons hart voor u allen.

Wij doen mee:

Drenten Voor Elkaar.
U toch ook! 
Houd u aan de maatregelen.
Samen komen we er door!
 
Coronamaatregelen kerkgebouw

Protocol Dorpskerk
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.