TOPMEETING TOPMEETING
Deze groep is bedoeld voor kinderen uit groep 8 van de basisschool en de eerste en tweede klas van middelbare school. We komen ongeveer 1 keer per maand bij elkaar gedurende de hele dienst in de Kajuit van de Bethlehemkerk. Daar verbinden we spelelementen aan een bijbelverhaal. Daarnaast organiseren we nog activiteiten op andere dagen. Het doel is om de kinderen betrokken te houden bij de kerk, op een leuke manier.

De Topmeeting is interkerkelijk wat betekent dat alle kinderen van de Dorpskerk en de Bethlehemkerk welkom zijn. Ook vrienden en vriendinnen zijn welkom bij de Topmeeting.

Leiding Yvonne van Spronsen en Simone Bladt.

Eredienst Dorpskerk, Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Derde Advent
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10.00

Kerstconcert Roon Staal (uitverkocht)
datum en tijdstip 13-12-2020 om 14.00

Kerstconcert Roon Staal (uitverkocht)
datum en tijdstip 13-12-2020 om 16.00

500 seconden wake
Als Protestantse Gemeente Gieten sluiten we ons aan bij de oproep om tijdens de advent, aansluitend  aan de reguliere kerkdiensten, een wake te houden van 500 seconden om stil te staan bij de vluchtelingenkinderen op Lesbos.

Coronamaatregelen kerkgebouwen

Protocol Bethlehemkerk