Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Gieten
 
 
VANUIT DE KERKENRAAD APRIL 2021 VANUIT DE KERKENRAAD APRIL 2021
In de maand april is er geen kerkenraadsvergadering geweest. Wel was er een vergadering van het moderamen. Vanuit die vergadering willen we graag het volgende met u delen:

Kerkdiensten. De bedoeling is om, zo mogelijk, vanaf 25 april weer met meer mensen aanwezig te zijn. De opzet van het plan is, dat alle dienstdoende ambtsdragers, de lector en de koster weer aanwezig zijn plus ( voorlopig) 20 gemeenteleden. Alles gaat volgens de regels en afspraken t.a.v. reserveren, net als afgelopen herfst. In de kerk handen desinfecteren en gaan naar de plaats die u wordt aangewezen. Op deze manier kunnen we veilig samen vieren. Elke dienst wordt uitgezonden. Wie niet in beeld wil, moet dit van te voren aangeven. De mensen die de plaats aanwijzen, houden hier dan rekening mee.

Breiproject: Dit loopt geweldig. Door de radio-interviews met mevr. Komduur is er aanbod vanuit alle hoeken van Drenthe. We kunnen alle breisters en haaksters ruim van garen voorzien. De eerste breiproducten komen ook binnen: prachtig zoals hier een hele groep mensen enthousiast mee bezig is.

En verder… Tuin: Zorg om voldoende water voor de nieuwe aanplant. De vinger wordt aan de pols gehouden zonder toevoegen van water. Voorlopig eerst laten. De planten moeten eerst zelf een goed wortelstelsel opbouwen.

We hopen dat we volgende maand weer als voltallige kerkenraad samen kunnen komen en zullen u dan weer verslag doen. Namens de kerkenraad veel sterkte gewenst bij, hopen we, de laatste loodjes van de lockdown.

En: schroomt u niet om te bellen met de dominee, een van de kerkenraadsleden of de bezoekmedewerkers als u even wilt praten.
terug
 
 
 
 

Contextueel Bijbellezen
datum en tijdstip 06-02-2023 om
meer details

Geannuleerd: Filmavond “De hommes er des dieux”
datum en tijdstip 08-02-2023 om 19.00
meer details

Samen eten Biddag (opgave verplicht)
datum en tijdstip 08-03-2023 om 18.00
meer details

 
Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.
 
--------------------------------

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.