Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Gieten
 
 
VANUIT DE KERKENRAAD OKTOBER 2022 VANUIT DE KERKENRAAD OKTOBER 2022
Verlaging temperatuur in de kerk
Het zal een ieder niet zijn ontgaan dat de energieprijzen enorm zijn gestegen. Dat geldt ook voor onze kerk. In de vergadering van 11 oktober is daarom besloten om de temperatuur in de kerk tijdens de dienst iets lager te zetten en de mensen te vragen om de jassen aan te houden.  Daarnaast willen wij de momenten beperken dat de gehele kerk wordt verwarmt.  Dit kan door uit te wijken naar ”de Beuk” voor sommige vergaderingen.
Vacatures in de kerkenraad
Er is in de vergadering besloten om voorlopig niet verder te zoeken naar ambtsdragers voor diverse functies in de kerkenraad. Begin 2023 zullen wij dit opnieuw op te pakken als tevens bekend is welke leden van de huidige kerkenraad gaan aftreden. 
Beroepingswerk
De beroepingscommissie heeft inmiddels een advertentie geplaatst  voor de vacature van predikant in onze gemeente, zijn er een aantal reacties binnen en hebben met deze kandidaten  gesprekken plaatsgevonden. Op basis hiervan heeft de beroepingscommissie besloten om met 1 kandidaat verder te gaan. Dit betekend concreet dat er een aantal diensten bezocht worden.  
terug
 
 
 
 

Eredienst: Tweede advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 10.00
meer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 08-12-2022 om 09.30
meer details

Kerstmarkt
datum en tijdstip 10-12-2022 om 10.00
meer details

 
Adventkalender
 
Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.
 
--------------------------------

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.