VANUIT DE KERKENRAAD SEPTEMBER 2022 VANUIT DE KERKENRAAD SEPTEMBER 2022
Afscheid van onze scriba: Marchien van het Hof
In de dienst van 11 september en de kerkenraadsvergadering van 13 september is afscheid genomen van Marchien van het Hof als scriba van de Protestantse Gemeente Gieten. Zij was degene die de kar trok en waar anderen de kar trokken was zij degene die mee duwde. Ze zorgde dat de kar geladen werd en als er teveel op de kar kwam wist zij ook handelend op te treden.  Wij bedanken haar voor alles wat zij in de afgelopen 11 jaar voor onze gemeente heeft betekend.

Vacature scriba
Daar waar mensen vertrekken is ook plaats voor nieuwe mensen. De kerkenraad zoekt hiervoor kandidaten en suggesties zijn welkom.

Aanspreekpunt kerkenraad bij overlijden
Door het vertrek van onze scriba zijn een aantal taken tijdelijk herverdeeld. Zo is Mw Schmaal momenteel het aanspreekpunt voor gemeenteleden bij overlijden.

Beroepingswerk
De beroepingscommissie heeft inmiddels een advertentie geplaatst  voor de vacature van predikant in onze gemeente. Inmiddels zijn er een aantal reacties binnen en zullen met deze kandidaten  eerste gesprekken plaatsvinden.

datum en tijdstip 02-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 09-10-2022 om 9.30

datum en tijdstip 16-10-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

-----------------------------------------------------------------------------------------