zo 7 juni 2015

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 1,50 koffie/thee

Twee keer per jaar organiseert het bestuur en het team docenten van Muziekschool de Hondsrug een voorspeelconcert voor alle leerlingen, die daar aan mee willen doen.

Een leerzame morgen of middag, waarbij de leerlingen, zowel beginnende als gevorderden, ervaring opdoen in het spelen voor publiek.

7 juni is het weer zover, een muzikale zondagmiddag voor iedereen gratis toegankelijk, voor iedereen die nieuwsgierig is om een keer mee te maken waar de leerlingen zoal mee bezig zijn.

Voor iedereen die overweegt muzieklessen te gaan volgen, zijn er die middag docenten en bestuur aanwezig die u hier graag over willen informeren.

Het concert vindt plaats in de Dorpskerk van Gieten. Vanaf 13.30 staat de deur open , de aanvang is 14.00 uur.

Allen welkom…….

Kerkdienst 17 januari 2021