1945-1979

Voor 1953 stond op de plaats waar nu de Bethlehemkerk staat een bakkerij annex winkel en woonhuis. Dit geheel werd in 1953 gekocht, en van de oorspronkelijke bakkerij werd een kerkzaal gemaakt. De woning werd kosterswoning en de winkel werd verhuurd.  De kerkleden waren vanaf dat moment een wijk van Gasselternijveen. En er werd vanuit het centrum van de Gereformeerde Kerken in Leusden een evangeliste benoemd, mevrouw Scholtens. Zij was jaren onze evangeliste en onder haar bezielende leiding werd er veel evangelisatiewerk verricht, o.a. zondagsschool en clubwerk, waar ook veel kinderen uit het dorp naar toe gingen. In 1960 werd de evangelisatievrouwenclub opgericht welke nog steeds bestaat. Er werd ook een evangelisatie commissie opgericht.

De tekening is van de oorspronkelijk bakkerij welke verbouwd is tot het huidige kerkgebouw.

Eredienst Bethlehemkerk, ZWO
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10.00

Inleveren kerkbalans
datum en tijdstip 03-02-2020 om 18.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 07-02-2020 om 19.00

Eterij bij inschrijving
datum en tijdstip 08-02-2020 om

Eredienst Bethlehemkerk, Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10.00

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!