1945-1979

Voor 1953 stond op de plaats waar nu de Bethlehemkerk staat een bakkerij annex winkel en woonhuis. Dit geheel werd in 1953 gekocht, en van de oorspronkelijke bakkerij werd een kerkzaal gemaakt. De woning werd kosterswoning en de winkel werd verhuurd.  De kerkleden waren vanaf dat moment een wijk van Gasselternijveen. En er werd vanuit het centrum van de Gereformeerde Kerken in Leusden een evangeliste benoemd, mevrouw Scholtens. Zij was jaren onze evangeliste en onder haar bezielende leiding werd er veel evangelisatiewerk verricht, o.a. zondagsschool en clubwerk, waar ook veel kinderen uit het dorp naar toe gingen. In 1960 werd de evangelisatievrouwenclub opgericht welke nog steeds bestaat. Er werd ook een evangelisatie commissie opgericht.

De tekening is van de oorspronkelijk bakkerij welke verbouwd is tot het huidige kerkgebouw.

Moderamen
datum en tijdstip 04-07-2022 om 19.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 06-07-2022 om 13.30

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 12-07-2022 om 19.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.