1945-1979

Voor 1953 stond op de plaats waar nu de Bethlehemkerk staat een bakkerij annex winkel en woonhuis. Dit geheel werd in 1953 gekocht, en van de oorspronkelijke bakkerij werd een kerkzaal gemaakt. De woning werd kosterswoning en de winkel werd verhuurd.  De kerkleden waren vanaf dat moment een wijk van Gasselternijveen. En er werd vanuit het centrum van de Gereformeerde Kerken in Leusden een evangeliste benoemd, mevrouw Scholtens. Zij was jaren onze evangeliste en onder haar bezielende leiding werd er veel evangelisatiewerk verricht, o.a. zondagsschool en clubwerk, waar ook veel kinderen uit het dorp naar toe gingen. In 1960 werd de evangelisatievrouwenclub opgericht welke nog steeds bestaat. Er werd ook een evangelisatie commissie opgericht.

De tekening is van de oorspronkelijk bakkerij welke verbouwd is tot het huidige kerkgebouw.

KERSTMIDDAG ZONNEBLOEM
datum en tijdstip 13-12-2019 om 14.00

Kerstmarkt in de Bethlehemkerk
datum en tijdstip 14-12-2019 om 10.00

Eredienst Bethlehemkerk, Derde Advent
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 20-12-2019 om 19.00

Eredienst Bethlehemkerk, Vierde Advent
datum en tijdstip 22-12-2019 om 10.00

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!