DIAKENEN DIAKENEN
Mevr. T. Komduur Voorzitter
Dhr. D. Sybenga Secretaris
Mevr. R.  Schmaal

DIGITALE COLLECTE VOEDSELBANK AA EN HUNZE DIGITALE COLLECTE VOEDSELBANK AA EN HUNZE
Nu er geen kerkdiensten zijn en er dus niet iedere zondag de gelegenheid is om levensmiddelen voor de voedslebank in te leveren, heeft de diaconie besloten digitaal te collecteren voor de Voedselbank Aa en Hunze.

U kunt uw bijdrage via iDEAL overmaken door te doneren via het collecteformulier of via de QR-code.

Uiteraard kunt u uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken naar bankrekeningnummer NL88RABO0373740247 ter name van Diaconie Protestantse Gemeente Gieten onder vermelding van gift voedselbank.

STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE
Stichting de Arme Kant van Aa en Hunze is een werkgroep vanuit de verschillende diaconieën binnen de gemeente Aa en Hunze. De Stichting geeft mensen en gezinnen die op of onder het sociale minimum leven een steuntje in de rug. Bijv. door in de kerstperiode een kerstpakkettenactie voor ze te verzorgen.

Als u hieraan wilt bijdragen, kunt u een financiële bijdrage leveren via: Rabobankrekening: NL67RABO032181044 t.n.v. Stichting de Arme Kant Van Gieten o.v.v. Gift of Kerstpakketten

Wilt u een bijdrage leveren in de vorm van goederen, dan verwijzen we u naar de mededelingen (omtrent de acties van de werkgroep) in het Kontaktblad Gezamenlijke Kerken Gieten. Mocht u het Kontaktblad nog niet ontvangen dan kunt u voor een abonnement contact opnemen via: kkg
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

DOPJES VOOR DIABETESFONDS DOPJES VOOR DIABETESFONDS
Gooi uw metalen doppen van flessen en potten niet weg.
Verzamel ze voor het diabetesfonds en lever ze in bij Tiny Komduur.

STICHTING STEUNFONDS VOOR HET WERK VAN DE BROEDERS VAN TAIZÉ IN BANGLADESH STICHTING STEUNFONDS VOOR HET WERK VAN DE BROEDERS VAN TAIZÉ IN BANGLADESH
Het doel van Stichting steunfonds voor het werk van de broeders van Taizé in Bangladesh is bekendheid te geven aan het werk van de Taizé broeders in Bangladesh en het moreel en financieel te ondersteunen.

Eredienst Dorpskerk, Eerste Advent
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Derde Advent
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10.00

Kerstconcert Roon Staal
datum en tijdstip 13-12-2020 om 14.00

Gedachtenisdienst

500 seconden wake
Als Protestantse Gemeente Gieten sluiten we ons aan bij de oproep om tijdens de advent, aansluitend  aan de reguliere kerkdiensten, een wake te houden van 500 seconden om stil te staan bij de vluchtelingenkinderen op Lesbos.

Coronamaatregelen kerkgebouwen

Protocol Bethlehemkerk