GIFTEN, BIJDRAGEN EN COLLECTEMUNTEN GIFTEN, BIJDRAGEN EN COLLECTEMUNTEN
Indien u een gift of bijdrage aan onze gemeente wilt geven
of collectemunten wilt betalen kan dit via bankrekening: NL81RABO0373719809 t.n.v. CvK Protestantse gemeente te Gieten.

Een gift of bijdrage aan onze diaconie kan via bankrekening: NL88RABO0373740247 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Gieten.

Uw bijdrage aan Kerkbalans kan via bankrekening: NL81RABO0373719809 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente te Gieten.

Wilt u de Culturele Commissie Dorpskerk Gieten financieel ondersteunen? Dit kan via bankrekening: NL59RABO0373719817 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente te Gieten inz. Culturele Commissie Dorpskerk.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

DONATEUR DORPSKERK WORDEN? DONATEUR DORPSKERK WORDEN?
Als u geen lid bent van de Protestantse Gemeente Gieten, maar de Dorpskerk wel een warm hart toedraagt, kunt u donateur worden.

Neem daarvoor contact op met:
Mevr. I. Vos - Spek
Tel. (0592) 85 86 64
E-mail: Ineke.Vos

Één keer per jaar ontvangt u dan de vraag om een bijdrage over te maken voor het in stand houden van de Dorpskerk.

U kunt ook direct een bijdrage over maken naar NL81RABO0373719809 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente te Gieten onder vermelding van donateur.

Kerkdienst 24 januari

Online dienst 24 januari

Kerkdienst 17 januari

Online dienst 17 januari

Breit u ook met ons mee voor Roemenië?

Kerkdienst 10 januari

Online dienst 10 januari