ONLINE KERKDIENSTEN ONLINE KERKDIENSTEN
In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn er voorlopig alleen online kerkdiensten.

De link naar de opname van de dienst wordt, zodra beschikbaar, op de website geplaatst. Te vinden in de rechter kolom.

INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN
Iedere zondag wordt er een kerkdienst gehouden. In de zomertijd begint deze om 9.30 uur en in de wintertijd om 10.00 uur. De kerkdiensten worden gehouden in de Dorpskerk (Brink 8, 9461 AS) te Gieten.

Ook is er om de twee weken, op vrijdagavond, een gezamenlijke dienst in Zorgcentrum Dekelhem (Boddeveld 1, 9461 JA) te Gieten. Deze diensten staan aangekondigd bij de kerkdiensten onder de noemer Dekelhem.

Verder houdt de Statie Gieten vier keer per jaar een Rooms Katholieke viering in de Dorpskerk. Deze vieringen staan eveneens vermeldt in het overzicht met kerkdiensten.

Weet dat je altijd welkom bent! We zien er naar uit om je te ontmoeten.

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF
Wil je iedere week de nieuwsbrief van de dienst van zondag ontvangen per mail? Stuur dan een berichtje naar "de nieuwsbrief".

LIED VOOR DE DIENST LIED VOOR DE DIENST
Heeft u een favoriet kerklied, die u graag een keer voor aanvang van de dienst gezamenlijk wilt zingen? Geef deze dan op door een mail te sturen naar de scriba

AUTODIENST AUTODIENST
De mogelijkheid bestaat, wanneer u slecht ter been bent, om gebruik te maken van vervoer per auto naar de kerk.

Als u gebruik wilt maken van vervoer naar de kerkdiensten, dan kunt u contact opnemen met Greet Ruben (0592) 26 32 93.

KINDERNEVENDIENSTEN KINDERNEVENDIENSTEN
Iedere zondagmorgen (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst. Kindernevendienst is een bijeenkomst voor kinderen van de basisschool in de aanbouw van de kerk. Terwijl (groot)ouders in de kerk zijn, krijgen kinderen op hun eigen niveau de verhalen die in de kerk worden voorgelezen. We werken met het programma van Kind op Zondag. Zo gaan we met een knutselopdracht, een spel en gesprek met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd ‘te vertellen hebben'.

In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst al aandacht aan gegeven.

Maak het eens een keertje mee! Je bent van harte welkom!

KOFFIEDRINKEN NA DE DIENST KOFFIEDRINKEN NA DE DIENST
Na elke dienst in zowel Dorpskerk als Dekelhem staat de koffie/thee klaar. Een ieder die het gezellig vindt gezamenlijk koffie/thee te drinken is van harte welkom. Voor de kinderen is er uiteraard ook wat anders te drinken dan koffie/thee.

Daarnaast is er iedere tweede en vierde donderdag van de maand een koffie-ochtend in de Dorpskerk. Ook dan staat de koffie/thee klaar en wel tussen 9.30 en 11.00 uur.

datum en tijdstip 25-04-2021 om 9.30

Kerkdienst 11 april

Online dienst 11 april
(rechtstreekse uitzending
om 9.30 uur)

Kerkdienst Pasen

Online dienst 4 april

Kerkdienst Goede Vrijdag

Online dienst 2 april

Kerkdienst Witte Donderdag

Online dienst 1 april

Kerkdienst Palmpasen

Online dienst 28 maart

Kerkdienst 21 maart

Online dienst 21 maart

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?