zaterdag 22 december 2018

Kerstconcert Koperensemble Klein Orkest Rolde

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 vrijwillige bijdrage (koffie/thee 1,50 euro)

Op zaterdag 22 december zal koperensemble Klein Orkest Rolde in samenwerking met Jacco Fluks een sfeervolle kerstavond verzorgen in de Dorpskerk van Gieten.

De naam Jacco Fluks kent u wellicht uit de lokale politiek. Maar wat u misschien niet wist, is dat hij een grote passie heeft voor het Nedersaksisch en het Drents in het bijzonder. In een gesprek met leden van Klein Orkest Rolde ontstond het idee om een Drentstalig kerstverhaal te schrijven en voor te lezen tijdens het kerstconcert 2018.

Klein Orkest Rolde is een koperensemble bestaande uit twaalf koperblazers en twee slagwerkers. Het ensemble is regelmatig te horen in de gemeente Aa en Hunze en ook daarbuiten treden zij regelmatig op. Zoals u van hun gewend bent zullen zij ook tijdens dit kerstconcert muziek uit verschillende stijlperiodes ten gehore brengen.

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage, aan het eind van het concert, voor het Klein Orkest Rolde is zeer welkom. In de pauze is er koffie/thee te koop voor 1,50 euro per consumptie.

Wij hopen op uw komst!

Met vriendelijke groet, Culturele Commissie Dorpskerk

Eredienst, Vierde zondag 40-dagentijd
datum en tijdstip 14-03-2021 om 10.00

Kerkdienst 7 maart

Online dienst 7 maart (rechtstreekse uitzending om 10.00 uur)

Kerkdienst 28 februari

Online dienst 28 februari

Kerkdienst 21 februari

Online dienst 21 februari

Veertigdagenkalender

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?