zondag 11 oktober 2015

Dorpskerk Gieten
Prijs:
 7,50 euro

Dit jaar zal het Vrouwenkoor  Ma Musica uit Borger haar jaarlijkse concert geven op zondagmiddag 11 oktober om 15.00 uur in de Dorpskerk.  Het koor bestaat uit 22 vrouwen. Zoals altijd bestaat haar repertoire uit licht klassieke liederen, begeleid door pianist (en tevens dirigent) Wim Opgelder.

Er staan liederen op het repertoire van Mendelssohn en Dvorák.  Zij brengen de sfeer van de laatste vrolijkheid in de zomer, verliefdheid, vreugde, bloemen, van liefdesspel, maar ook van afscheid en herinnering , de trek van vogels, weemoed en verlangen in het najaar. Het zijn zo de stemmingen die bij deze tijd van het jaar horen en bij ons en in de natuur zichtbaar en voelbaar zijn.
Het Vrouwenkoor Ma Musica kiest er altijd voor om de liederen af te wisselen met instrumentale intermezzo’s. Tijdens dit concert zal Elma Cats met haar fagotspel deze bijdrage leveren.

Het bijzondere van het concert ligt vooral ook in het derde deel van het programma. Daarin worden zeven liederen vertolkt op tekst van een aantal koorleden. Hun (Nederlandstalige) gedichten zijn daartoe door Wim Opgelder op muziek gezet, in 2- tot 4 stemmige melodieën met pianobegeleiding. Deze uitvoering is daarvan de première.

Komt allen op zondag 11 oktober naar de Dorpskerk voor dit sfeervolle concert!
Aanvang:                          15.00 uur (kerk is open vanaf 14.30 uur)
Entreeprijs:                      € 7,50 incl. consumptie
Reservering is mogelijk via telefoonnummer:   0599-512761

Eredienst, Derde zondag 40-dagentijd
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00

Kerkdienst 7 maart

Online dienst 7 maart (rechtstreekse uitzending om 10.00 uur)

Kerkdienst 28 februari

Online dienst 28 februari

Kerkdienst 21 februari

Online dienst 21 februari

Veertigdagenkalender

Kerkdienst 14 februari

Online dienst 14 februari

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?