BREIEN VOOR (WEES)KINDEREN IN ROEMENIË BREIEN VOOR (WEES)KINDEREN IN ROEMENIË
De coronatijd duurt lang. Samen activiteiten ondernemen kan momenteel niet. Ons samen inzetten voor een goed doel uiteraard wel.

Mede namens Impuls willen we u dan ook vragen om kleren te maken voor (wees)kinderen in Roemenië.
Aangezien we weten dat er veel enthousiaste breisters in Gieten zijn, verwachten we een grote deelname! Het maakt niet uit wat voor kledingstuk u breit: sjaals, mutsen, sokken, truien of wat dan ook. Het (wees)kinderhuis is overal blij mee.

Breit u zelf niet (meer), maar heeft u wel breiwol/-garen dat u beschikbaar wilt stellen, neemt u dan contact op via
telefoonnummer 262728 (Tiny Komduur) of emailadres protestantsegemeentegieten@hotmail.com voor een afspraak om het bij u op te halen. U kunt ook bellen of mailen zodra u kledingstukken klaar heeft. De kleding zal via onze contactpersoon in Rolde, persoonlijk in Roemenië worden afgeleverd.

Naast breien wordt er inmiddels ook gehaakt en geweven voor Roemenië.

datum en tijdstip 16-05-2021 om 9.30

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?