BREIEN VOOR WARMTE VOOR EEN ANDER BREIEN VOOR WARMTE VOOR EEN ANDER
De coronatijd duurt lang. Samen activiteiten ondernemen kan momenteel niet. Ons samen inzetten voor een goed doel uiteraard wel.

Mede namens Impuls willen we u dan ook vragen om kleren te maken voor (wees)kinderen in Roemenië.
Aangezien we weten dat er veel enthousiaste breisters in Gieten zijn, verwachten we een grote deelname! Het maakt niet uit wat voor kledingstuk u breit: sjaals, mutsen, sokken, truien of wat dan ook. Het (wees)kinderhuis is overal blij mee.

Breit u zelf niet (meer), maar heeft u wel breiwol/-garen dat u beschikbaar wilt stellen, neemt u dan contact op via
telefoonnummer 262728 (Tiny Komduur) of emailadres protestantsegemeentegieten@hotmail.com voor een afspraak om het bij u op te halen. U kunt ook bellen of mailen zodra u kledingstukken klaar heeft.

Naast breien wordt er inmiddels ook gehaakt en geweven voor Roemenië.

Moderamen
datum en tijdstip 04-07-2022 om 19.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 06-07-2022 om 13.30

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 12-07-2022 om 19.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.