FOTOALBUMS FOTOALBUMS

De webredactie heeft online fotoalbums aangemaakt rondom de activiteiten van de Dorpskerk en Bethlehemkerk. Zij kan zonder uw hulp echter geen compleet beeld geven van alle activiteiten die plaatsvinden in en rond de kerk.

Heef u foto's, die u graag gepubliceerd wilt zien, voeg ze dan toe aan het fotoalbum (plaatsing verloopt via goedkeuring van de webredactie) of laat het de webredactie weten via dorpskerkgieten. De foto's mogen niet zijn verkleind.

De fotoalbums zijn toegankelijk via fotoalbum 1 (Dorpskerk vanaf 2012 t/m mei 2016),  fotoalbum 2 (Dorpskerk vanaf juni 2016) en fotoalbum Bethlehemkerk (2007 t/m 2014).

Contextueel Bijbellezen
datum en tijdstip 06-02-2023 om

Geannuleerd: Filmavond “De hommes er des dieux”
datum en tijdstip 08-02-2023 om 19.00

Samen eten Biddag (opgave verplicht)
datum en tijdstip 08-03-2023 om 18.00

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

--------------------------------