TWEEDE ADVENT: 6 NOVEMBER 2020 TWEEDE ADVENT: 6 NOVEMBER 2020

Als jullie op deze link klikken, dan horen jullie het verhaal van Kind op zondag.

Gesprek:
Stel je voor: je vraagt af en toe aan je ouders: ‘Mag ik naar Disneyland Parijs?’ En altijd zeggen ze nee. Maar op een dag zegt je broertje of zusje: ‘Ik denk dat we binnenkort echt gaan. Ik heb het papa en mama zelf horen zeggen.’ Zou jij je broertje of zusje geloven? Misschien was dat wel wat er gebeurde in de tijd van Jezus. Al heel lang verlangden mensen naar de komst van Gods Zoon. Maar dat dat echt zou gebeuren? Ze konden het zich haast niet voorstellen. Ook voor ons is het een groot wonder. In de tijd van advent proberen we het antwoord tot ons door te laten dringen: God stuurt ons echt zijn Zoon!

Spel:
‘Wie is het?’ Een kind neemt iemand in gedachten, de anderen proberen door vragen te ontdekken wie het is.

Creatief:
Ga aan de slag met jullie Kliederkerk-boekje

Vergeet niet een foto te sturen naar: protestantsegemeentegieten@hotmail.com

datum en tijdstip 16-05-2021 om 9.30

Breit u mee?
Breit u ook met ons mee voor Roemenië?