DIAKENEN DIAKENEN
Dhr. D. Sybenga Secretaris
Mevr. R.  Schmaal

STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE
Stichting de Arme Kant van Aa en Hunze is een werkgroep vanuit de verschillende diaconieën binnen de gemeente Aa en Hunze. De Stichting geeft mensen en gezinnen die op of onder het sociale minimum leven een steuntje in de rug. Bijv. door in de kerstperiode een kerstpakkettenactie voor ze te verzorgen.

Als u hieraan wilt bijdragen, kunt u een financiële bijdrage leveren via: Rabobankrekening: NL67RABO032181044 t.n.v. Stichting de Arme Kant Van Gieten o.v.v. Gift of Kerstpakketten

Wilt u een bijdrage leveren in de vorm van goederen, dan verwijzen we u naar de mededelingen (omtrent de acties van de werkgroep) in het Kontaktblad Gezamenlijke Kerken Gieten. Mocht u het Kontaktblad nog niet ontvangen dan kunt u voor een abonnement contact opnemen via: kkg
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

DOPJES VOOR DIABETESFONDS DOPJES VOOR DIABETESFONDS
Gooi uw metalen doppen van flessen en potten niet weg.
Verzamel ze voor het diabetesfonds en lever ze in bij Tiny Komduur.

STICHTING STEUNFONDS VOOR HET WERK VAN DE BROEDERS VAN TAIZÉ IN BANGLADESH STICHTING STEUNFONDS VOOR HET WERK VAN DE BROEDERS VAN TAIZÉ IN BANGLADESH
Het doel van Stichting steunfonds voor het werk van de broeders van Taizé in Bangladesh is bekendheid te geven aan het werk van de Taizé broeders in Bangladesh en het moreel en financieel te ondersteunen.

STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN

Gooi afgebrande kaarsen niet weg, al zijn het nog zulke kleine stompjes, maar lever ze in. Ook nieuwe kaarsen die u eens gekregen hebt en zelf niet gebruikt zijn natuurlijk welkom. De kaarsen zullen naar een smelterij worden gebracht, waar van de kaarsrestanten nieuwe kaarsen worden gemaakt. De opbrengst van de verkoop van de kaarsen is voor zieke kinderen.

Heeft u kaarsen of kaarsrestanten dan kunt u ze afleveren bij de scriba. Ze mogen bij haar bij de achterdeur achter gelaten worden. Of u kunt ze op zondagmorgen mee naar de kerk nemen en in de hal op de bank zetten.

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021