INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN
Iedere zondag wordt er een kerkdienst gehouden. In de zomertijd begint deze om 9.30 uur en in de wintertijd om 10.00 uur. De kerkdiensten worden gehouden in de Dorpskerk (Brink 8, 9461 AS) te Gieten.

Ook is er om de twee weken, op vrijdagavond, een gezamenlijke dienst in Zorgcentrum Dekelhem (Boddeveld 1, 9461 JA) te Gieten. Deze diensten staan aangekondigd bij de kerkdiensten onder de noemer Dekelhem.

Verder houdt de Statie Gieten vier keer per jaar een Rooms Katholieke viering in de Dorpskerk. Deze vieringen staan eveneens vermeldt in het overzicht met kerkdiensten.

Weet dat je altijd welkom bent! We zien er naar uit om je te ontmoeten.

Feest van de Geest
datum en tijdstip 26-05-2022 om

Koffieochtend
datum en tijdstip 26-05-2022 om 09.30

Eredienst: Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 26-05-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.