DERDE ADVENT: 13 DECEMBER 2020 DERDE ADVENT: 13 DECEMBER 2020

Als jullie op deze link klikken, dan horen jullie het verhaal van Kind op zondag.

Gesprek:
De mensen vinden dat wat Jesaja vertelt op een mooie droom lijkt. Vind jij dat ook? Waar word jij blij van? Wanneer heb jij een topdag? Wat is jouw allermooiste droom?

Spel:
Leg verspreid ‘bergen’ duplo neer. Laat de kinderen er iets moois van bouwen of samen een hoge toren bouwen.

Creatief:
Laat kinderen een collage maken van hun allermooiste toekomstdroom. Ze knippen plaatjes uit tijdschriften en plakken deze op een groot vel. Ze kunnen het versieren met tekeningen, figuurtjes en kleuren. Misschien staan er dingen op de collage die ze nu al een beetje werkelijkheid kunnen maken. Denk aan: bloemen – wildbloemen zaaien, mooie natuur/dieren – hoe kun je letten op het milieu, enzovoort.

Vergeet ook niet om leuke foto's te sturen naar: protestantsegemeentegieten@hotmail.com

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021