DIAKENEN DIAKENEN

Dhr. D. Wiegman Secretaris
Mevr. R.  Schmaal Penningmeester

STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE STICHTING DE ARME KANT VAN AA EN HUNZE
Stichting de Arme Kant van Aa en Hunze is een werkgroep vanuit de verschillende diaconieën binnen de gemeente Aa en Hunze. De Stichting geeft mensen en gezinnen die op of onder het sociale minimum leven een steuntje in de rug. Bijv. door in de kerstperiode een kerstpakkettenactie voor ze te verzorgen.

Als u hieraan wilt bijdragen, kunt u een financiële bijdrage leveren via: Rabobankrekening: NL 67 Rabo0321810414 t.n.v. Stichting de Arme Kant Van Gieten o.v.v. Gift, Voedselbank of Kerstpakketten.

Wilt u een bijdrage leveren in de vorm van goederen, dan verwijzen we u naar de mededelingen (omtrent de acties van de werkgroep) in het Kontaktblad Gezamenlijke Kerken Gieten. Mocht u het Kontaktblad nog niet ontvangen dan kunt u voor een abonnement contact opnemen via: kkg
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

DOPJES VOOR DIABETESFONDS DOPJES VOOR DIABETESFONDS
Gooi uw metalen doppen van flessen en potten niet weg.
Verzamel ze voor het diabetesfonds en lever ze in bij Tiny Komduur.

STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN

Gooi afgebrande kaarsen niet weg, al zijn het nog zulke kleine stompjes, maar lever ze in. Ook nieuwe kaarsen die u eens gekregen hebt en zelf niet gebruikt zijn natuurlijk welkom. De kaarsen zullen naar een smelterij worden gebracht, waar van de kaarsrestanten nieuwe kaarsen worden gemaakt. De opbrengst van de verkoop van de kaarsen is voor zieke kinderen.

Heeft u kaarsen of kaarsrestanten dan kunt u ze afleveren bij Marchien van het Hof. Ze mogen bij haar bij de achterdeur achter gelaten worden. Of u kunt ze op zondagmorgen mee naar de kerk nemen en in de hal op de bank zetten.

datum en tijdstip 14-08-2022 om 9.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 17-08-2022 om 13.30

Eredienst: Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 21-08-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.