FOTOALBUMS FOTOALBUMS

De webredactie heeft online fotoalbums aangemaakt rondom de activiteiten van de Dorpskerk en Bethlehemkerk. Zij kan zonder uw hulp echter geen compleet beeld geven van alle activiteiten die plaatsvinden in en rond de kerk.

Heef u foto's, die u graag gepubliceerd wilt zien, voeg ze dan toe aan het fotoalbum (plaatsing verloopt via goedkeuring van de webredactie) of laat het de webredactie weten via dorpskerkgieten. De foto's mogen niet zijn verkleind.

De fotoalbums zijn toegankelijk via fotoalbum 1 (Dorpskerk vanaf 2012 t/m mei 2016),  fotoalbum 2 (Dorpskerk vanaf juni 2016) en fotoalbum Bethlehemkerk (2007 t/m 2014).

datum en tijdstip 14-08-2022 om 9.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 17-08-2022 om 13.30

Eredienst: Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 21-08-2022 om 9.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.