INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN
Iedere zondag wordt er een kerkdienst gehouden. In de zomertijd begint deze om 9.30 uur en in de wintertijd om 10.00 uur. De kerkdiensten worden om de week in de Bethlehemkerk (= Gereformeerde kerk, Schoolstraat 23, 9461 AA) of Dorpskerk (= Hervormde kerk, Brink 8, 9461 AS) te Gieten gehouden.
Bij elke aankondiging van een kerkdienst staat vermeld in welke kerk deze wordt gehouden: Bethlehemkerk of Dorpskerk.

Ook is er om de twee weken, op vrijdagavond, een gezamenlijke dienst in Zorgcentrum Dekelhem (Boddeveld 1, 9461 JA) te Gieten. Deze diensten staan aangekondigd bij de kerkdiensten onder de noemer Dekelhem.

Verder houdt de Statie Gieten vier keer per jaar een Rooms Katholieke viering in de Dorpskerk. Deze vieringen staan eveneens vermeldt in het overzicht met kerkdiensten.

Weet dat je altijd welkom bent! We zien er naar uit om je te ontmoeten.

Eredienst Dorpskerk, Eerste Advent
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Derde Advent
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10.00

Kerstconcert Roon Staal
datum en tijdstip 13-12-2020 om 14.00

Gedachtenisdienst

500 seconden wake
Als Protestantse Gemeente Gieten sluiten we ons aan bij de oproep om tijdens de advent, aansluitend  aan de reguliere kerkdiensten, een wake te houden van 500 seconden om stil te staan bij de vluchtelingenkinderen op Lesbos.

Coronamaatregelen kerkgebouwen

Protocol Bethlehemkerk