zo 16 februari 2014

Inzameling voedselbank

Dorpskerk Gieten
 9.30  - 11.30

De voedselbank Aa en Hunze krijgt te weinig levensmiddelen binnen om de pakketten te kunnen vullen. De Diaconie van de Dorpskerk Gieten heeft daarom besloten om structureel levensmiddelen in te zamelen. Op iedere eerste en derde zondag van de maand (= de zondagochtenden wanneer er na de dienst koffie gedronken wordt) zal in de kerktoren een krat staan waarin een ieder zijn bijdrage kan leggen. Alle levensmiddelen (ook verse producten) zijn welkom, aangezien de producten direct op de dinsdag erna worden uitgegeven.

Namens de Diaconie en Voedselbank Aa en Hunze alvast bedankt voor uw bijdrage in levensmiddelen.

Kerkdienst 17 januari 2021

Online dienst 17 januari 2021