KERST: 25 DECEMBER KERST: 25 DECEMBER

Als jullie op de bovenstaande link klikken, dan horen jullie het verhaal van Kind op zondag.

Gesprek:
Jezus is geboren! Dat is nieuws dat de hele wereld moet horen! Wie vertelt het aan de herders? Hoe vertellen zij het? Aan wie zou jij dit nieuws willen vertellen? Hoe zou je dat doen?

Creatief:
Het tijdschrift Kleur in de Kerk biedt werkbladen bij de verhalen in Kind op Zondag. Deze kun je openen en vervolgens uitprinten door op de volgende link te klikken: werkbladen kerst 2020

De kinderen maken een kerststal. Ze leggen daarin het kindje Jezus. Elk kind heeft naast het werkblad een knijper, gaasverband of een strook stof nodig en een dot watten/wol/hooi/stro of raffia op het werkblad. Met het andere werkblad maken de kinderen vingerpoppetjes van de verschillende figuren uit de heilige familie waarmee zij het verhaal uitspelen en bedenken aan wie zij het goede nieuws van de geboorte van Christus willen doorvertellen.

Veel plezier en stuur een foto naar: protestantsegemeentegieten@hotmail.com

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021