KINDERNEVENDIENST KINDERNEVENDIENST
Iedere zondagmorgen (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool in de aanbouw van de Dorpskerk. Dat betekent dat ze een deel van de kerkdienst naar een eigen ruimte gaan om daar op hun eigen manier met de bijbel bezig te zijn.
Met een knutselopdracht een kleurplaat, spel en gesprek gaan we met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd “te vertellen hebben”. In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst aandacht aan gegeven. We werken met het programma van Kind op Zondag.

Je bent van harte welkom.

Moderamen
datum en tijdstip 04-07-2022 om 19.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 06-07-2022 om 13.30

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 12-07-2022 om 19.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.