KINDERNEVENDIENST KINDERNEVENDIENST
Om de week (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool in de 'De Beuk' (de aanbouw) van de Dorpskerk. Dat betekent dat ze een deel van de kerkdienst naar een eigen ruimte gaan om daar op hun eigen manier met de bijbel bezig te zijn.
Met een knutselopdracht een kleurplaat, spel en gesprek gaan we met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd “te vertellen hebben”. In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst aandacht aan gegeven. We werken met het programma van Kind op Zondag.

Je bent van harte welkom.

Wandel mee!
datum en tijdstip 18-04-2024 om 09.30

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 19-04-2024 om 19.00

Eucharistieviering
datum en tijdstip 20-04-2024 om 17.00

Tafelgesprek
datum en tijdstip 23-04-2024 om 19.45

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.

--------------------------------