KINDERNEVENDIENST KINDERNEVENDIENST
Iedere zondagmorgen (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool in de achterzaal van de Bethlehemkerk of de consistorie van de Dorpskerk. Dat betekent dat ze een deel van de kerkdienst naar een eigen ruimte gaan om daar op hun eigen manier met de bijbel bezig te zijn.
Met een knutselopdracht een kleurplaat, spel en gesprek gaan we met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd “te vertellen hebben”. In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst aandacht aan gegeven. We werken met het programma van Kind op Zondag.

Je bent van harte welkom.

Eredienst Dorpskerk, Tweede Advent
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00

Eredienst Dorpskerk, Derde Advent
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10.00

Kerstconcert Roon Staal (uitverkocht)
datum en tijdstip 13-12-2020 om 14.00

Kerstconcert Roon Staal (uitverkocht)
datum en tijdstip 13-12-2020 om 16.00

500 seconden wake
Als Protestantse Gemeente Gieten sluiten we ons aan bij de oproep om tijdens de advent, aansluitend  aan de reguliere kerkdiensten, een wake te houden van 500 seconden om stil te staan bij de vluchtelingenkinderen op Lesbos.

Coronamaatregelen kerkgebouwen

Protocol Bethlehemkerk