KINDERNEVENDIENSTEN KINDERNEVENDIENSTEN
Iedere zondagmorgen (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst. Kindernevendienst is een bijeenkomst voor kinderen van de basisschool in de aanbouw van de kerk. Terwijl (groot)ouders in de kerk zijn, krijgen kinderen op hun eigen niveau de verhalen die in de kerk worden voorgelezen. We werken met het programma van Kind op Zondag. Zo gaan we met een knutselopdracht, een spel en gesprek met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd ‘te vertellen hebben'.

In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst al aandacht aan gegeven.

Maak het eens een keertje mee! Je bent van harte welkom!

Moderamen
datum en tijdstip 04-07-2022 om 19.30

Openkerkenmiddagen: op woensdagen in juli/augustus
datum en tijdstip 06-07-2022 om 13.30

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 12-07-2022 om 19.30

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.