ONLINE KINDERNEVENDIENST ONLINE KINDERNEVENDIENST

Dag jongens en meisjes. Helaas kunnen wij nog niet weer samen kindernevendienst vieren in de kerk. Om jullie toch het verhaal te laten horen, die anders in de dienst zou worden verteld, wordt tijdens de adventperiode iedere week de link naar het verhaal op de website gezet. Bij de link staat ook een leuk idee (de tips voor jullie ouders) om thuis mee aan de slag te gaan!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om te zien wat je thuis doet met de ideëen. Laat ons meegenieten en stuur (elke week) één of meer foto's op waar je mee bezig bent. Je foto's komen dan ook hier op de website.

Heel veel succes allemaal.
Hopelijk zien we elkaar snel weer in de kerk!

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021