INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN INFORMATIE OVER DE KERKDIENSTEN

Iedere zondag wordt er een kerkdienst gehouden. In de zomertijd begint deze om 9.30 uur en in de wintertijd om 10.00 uur. De kerkdiensten worden om de week in de Bethlehemkerk (= Gereformeerde kerk, Schoolstraat 23, 9461 AA) of Dorpskerk (= Hervormde kerk, Brink 8, 9461 AS) te Gieten gehouden.

Bij elke aankondiging van een kerkdienst staat vermeld in welke kerk deze wordt gehouden: Bethlehemkerk of Dorpskerk.

Ook is er om de twee weken, op vrijdagavond, een gezamenlijke dienst in Zorgcentrum Dekelhem (Boddeveld 1, 9461 JA) te Gieten. Deze diensten staan aangekondigd bij de kerkdiensten onder de noemer Dekelhem.

Verder houdt de Statie Gieten vier keer per jaar een Rooms Katholieke viering in de Dorpskerk. Deze vieringen staan eveneens vermeldt in het overzicht met kerkdiensten.

Weet dat je altijd welkom bent! We zien er naar uit om je te ontmoeten.

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF

Wil je iedere week de nieuwsbrief van de dienst van zondag ontvangen per mail? Stuur dan een berichtje naar één van de scriba: tmolenhuis.

LIED VOOR DE DIENST LIED VOOR DE DIENST

Heeft u een favoriet kerklied, die u graag een keer voor aanvang van de dienst gezamenlijk wilt zingen? Geef deze dan op via het opgaveformulier (aanwezig in beide kerken) of stuur een mail naar de scriba: tmolenhuis.

AUTODIENST AUTODIENST

De mogelijkheid bestaat, wanneer u slecht ter been bent, om gebruik te maken van vervoer per auto naar de kerk.

Als u gebruik wilt maken van vervoer naar de kerkdiensten, dan kunt u contact opnemen met Greet Ruben (0592) 26 32 93 of met Albert Hakkenes (0592) 26 22 90.

KINDERNEVENDIENSTEN KINDERNEVENDIENSTEN

Iedere zondagmorgen (m.u.v. de zomervakantie) is er Kindernevendienst. Kindernevendienst is een bijeenkomst voor kinderen van de basisschool in de achterzaal of consitorie van de kerk. Terwijl (groot)ouders in de kerk zijn, krijgen kinderen op hun eigen niveau de verhalen die in de kerk worden voorgelezen. We werken met het programma van Kind op Zondag. Zo gaan we met een knutselopdracht, een spel en gesprek met de kinderen na wat de verhalen hen in deze tijd ‘te vertellen hebben'.

In de adventstijd (kerst) en de veertigdagentijd (pasen) wordt er meestal gewerkt met een speciaal project. Daar wordt dan ook in de kerkdienst al aandacht aan gegeven.

Maak het eens een keertje mee! Je bent van harte welkom!

KOFFIEDRINKEN NA DE DIENST KOFFIEDRINKEN NA DE DIENST

Na elke dienst in zowel de Bethlehemkerk, Dorpskerk als Dekelhem staat de koffie/thee klaar. Een ieder die het gezellig vindt gezamenlijk koffie/thee te drinken is van harte welkom. Voor de kinderen is er uiteraard ook wat anders te drinken dan koffie/thee.

Daarnaast is er iedere tweede en vierde donderdag van de maand een koffie-ochtend in de Dorpskerk. Ook dan staat de koffie/thee klaar en wel tussen 9.30 en 11.00 uur.

GEDICHT OF TEKST OM MEE TE NEMEN GEDICHT OF TEKST OM MEE TE NEMEN

Bij het informatiebord achter in de Dorpskerk ligt iedere maand een gedicht of tekst om mee naar huis te nemen.

Evangelische vrouwenclub
datum en tijdstip 27-03-2019 om 14.00

Koffieochtend
datum en tijdstip 28-03-2019 om 09.30

Tafelgesprek
datum en tijdstip 28-03-2019 om 20.00

Kerkdienst Dekelhem
datum en tijdstip 29-03-2019 om 19.00

Derde zondag veertigdagentijd
Luister naar de stem
die klinkt in je hart
Het kan geen kwaad
te veranderen
van inzicht

Een ander
laten bloeien
Toont de Kracht
Uit naam van de Liefde

Kom! Zing met ons...
Kom zing op deze dag
met ons het lied van leven.
En deel met ons het licht,
de kracht door God gegeven.
Drink met ons uit de bron
van water rijk en fris.
Vier met ons nu het woord,
dat God met mensen is.

Dat God met mensen is,
dát willen wij beamen
in woorden en in daad,
met hart en handen samen.
Zijn Geest doorademt ons,
bezielt héél ons bestaan.
God die met mensen is,
wil met ons verdergaan!

...met hart en handen samen!