STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN STEUN ZIEKE KINDEREN DOOR HET INZAMELEN VAN (AFGEBRANDE) KAARSEN

Gooi afgebrande kaarsen niet weg, al zijn het nog zulke kleine stompjes, maar lever ze in. Ook nieuwe kaarsen die u eens gekregen hebt en zelf niet gebruikt zijn natuurlijk welkom. De kaarsen zullen naar een smelterij worden gebracht, waar van de kaarsrestanten nieuwe kaarsen worden gemaakt. De opbrengst van de verkoop van de kaarsen is voor zieke kinderen.

Heeft u kaarsen of kaarsrestanten dan kunt u ze afleveren bij de scriba. Ze mogen bij haar bij de achterdeur achter gelaten worden. Of u kunt ze op zondagmorgen mee naar de kerk nemen en in de hal op de bank zetten.

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00

datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00

datum en tijdstip 13-02-2022 om 10.00

Online kerkdiensten

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen en nadien te bekijken.

Wij bieden de kerkdiensten aan via kerkdienstgemist.nl.
U kunt zoeken op Dorpskerk Gieten.