VIERDE ADVENT: 20 DECEMBER VIERDE ADVENT: 20 DECEMBER

Als jullie op deze link klikken, dan horen jullie het verhaal van Kind op zondag.

Gesprek:
Heb jij weleens een heel bijzonder cadeau gekregen? Wat was het? En waarom was het zo bijzonder? Maria krijgt ook een heel bijzonder cadeau. Wat kreeg ze? En waarom is dat zo bijzonder? Spel: Maak tweetallen. Een van de twee speelt Maria, de ander speelt de engel. Herhaal het verhaal, maar stop even na elk stukje. De kinderen nemen dan een pose aan die past bij wat er voorgelezen is. Laat ze ook goed letten op hun gezichtsuitdrukking.

Creatief:
Er komt een engel bij Maria. Hoe zou die engel eruitzien? Eigenlijk kan niemand dat precies zeggen. Maar je kunt er wel over fantaseren! Laat de kinderen op een groot vel papier een engel verven. Zoals zij denken dat een engel eruitziet. Of ga aan de slag met jullie Kliederkerk-boekje en stuur een foto naar: protestantsegemeentegieten@hotmail.com

Kerkdienst 10 januari 2021

Online dienst 10 januari 2021